Llibres

L’home que es posava vermell.
De Santi Baró i Pilar Herrero

Posar-se vermell pot ser una reacció fisiològica més o menys acceptada socialment. No és el cas, però, d’aquest olesà. La reacció sobtada i malaltissa als estímuls provocats per la presència de les dones sobrepassa sorpressivament a qualsevol vermellor a què estiguem acostumats. Aquest fet condicionarà la relació amb la seva parella, el seu entorn i el seu futur a Olesa de Montserrat.

Núm. de pàgines: 24
Mides: 13 cm x 18 cm
Preu: 6 €

Biografia no autoritzada d’un olesà il·lustre.
De Francesc Hernàndez i Joan Cascante

Ignasi Garcia i Garcia és un noi de 13 anys que és atropellat per un cotxe després d’assistir a la seva primera obra de teatre a l’antiga sala de la UEC d’Olesa. L’accident acaba de fer sentir a aquest adolescent que és un ésser invisible, un mort en vida. Aquest sentiment, però, serà el motor que li permetrà convertir-se en un prometedor actor de teatre. Aconseguirà, així, el reconeixement del seu pare, dels seus companys del Daina Isard i de tot una Olesa que l’acaba idolatrant fins a crear un mite al seu voltant.

Núm. de pàgines: 20
Mides: 13 cm x 18 cm
Preu: 6 €

M. Lombart, l’Hotel Gori i Alfons Sala.
De Míriam García i Montse Cascante

M. Lombart, un exiliat català que viu a Carcassona, torna a la seva terra per assistir a la celebració del casament d’un familiar. Durant el viatge decideix descansar en un dels hotels més reconeguts del moment, l´Hotel Gori on, víctima del destí, es retroba amb el seu passat i amb el controvertit polític anticatalà Alfons Sala.

Núm. de pàgines: 20
Mides: 13 cm x 18 cm
Preu: 6 €

Retorn a Olesa.
De Joan Font i Pere Francesch


Després de molts anys vivint a Mèxic, el protagonista, afectat per una malaltia que li fa perdre la memòria, retorna al seu poble natal, Olesa de Montserrat, per rememorar un passat ple de sensacions i de nostàlgia.

Núm. de pàgines: 16
Mides: 13 cm x 18 cm
Preu: 6 €

(Esgotat)