Llibres

Sinopsi

M. Lombart, un exiliat català que viu a Carcassona, torna a la seva terra per assistir a la celebració del casament d’un familiar. Durant el viatge decideix descansar en un dels hotels més reconeguts del moment, l´Hotel Gori on, víctima del destí, es retroba amb el seu passat i amb el controvertit polític anticatalà Alfons Sala.

Núm. de pàgines: 20
Mides: 13 cm x 18 cm
Preu: 6 €

M. Lombart, l’Hotel Gori i Alfons Sala.
De Míriam García i Montse Cascante
Autors
Santi Baró
Míriam García

(Olesa de Montserrat, 1974)
Al 1999 col·labora per primera vegada en l’exposició “Amèrica” amb textos poètics.

S’inicia en el món de l’escriptura l’any 2000 de la mà d’Assumpta Roura.

Des del 2003 col·labora en diferents espais literaris i socials de diversos mitjans de comunicació radiofònics i revistes virtuals.

És a l’any 2006 quan publica la seva primera novel·la, “Laureano, la voz del silencio” i el 2007 s’estrena el seu monòleg “Magdala” representat per l’Associació de teatre femení de Granada.

Actualment, col·labora en conferències i xerrades de literatura social a diferents centres educatius i culturals.

  Pilar Herrero
Montse Cascante

(Olesa de Montserrat, 1970)
No recorda des de quan dibuixa, segurament des que va poder agafar el llapis. Aquell gust pel dibuix la impulsa a estudiar Disseny de Moda (EATM), posteriorment Il·lustració a la Diputació i finalment la Llicenciatura en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on obté el Premi Extraordinari de Llicenciatura de la seva promoció (1997-2001).

Des del 1997 treballa com a il·lustradora i col·labora amb estudis de publicitat i disseny gràfic. Ha dibuixat per clients com el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’ Aj. d’ Olesa, l’ Aj. de Puigcerdà, Abacus, Font Vella, Can Clarens, Cespa, Aquastyl, Aramark, Serunion, Grupo Ferrer, F. Pere Tarrés, Comunitat Minera Olesana, Institut Dexeus, Ibec, entre d’altres.

Del 2001 al 2009 forma part de Tactica. Des de sempre, ha compaginat la il·lustració amb la docència. Fins el 2008 és professora de Gràfica Publicitària a l’Escola Elisava- ICCIC (Barcelona).

Enguany, imparteix Educació Visual i Plàstica al Col·legi El Carme de Sant Sadurní d’Anoia.

Acte de presentació