Llibres

Sinopsi

Després de molts anys vivint a Mèxic, el protagonista, afectat per una malaltia que li fa perdre la memòria, retorna al seu poble natal, Olesa de Montserrat, per rememorar un passat ple de sensacions i de nostàlgia.

Núm. de pàgines: 16
Mides: 13 cm x 18 cm
Preu: 6 €

(Esgotat)

Retorn a Olesa.
De Joan Font i Pere Francesch
Autors
Santi Baró
Joan Font

Director-fundador del grup de Comediants. Assessor i director artístic de nombrosos actes a nivell mundial com la inauguració i cloenda de la Biennal de Teatre de Venècia, director i fundador de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, director de la cavalcada de l’Expo’92 a Sevilla i de la cerimònia de cloenda dels JJOO de Barcelona’92, entre d’altres.

Ha dirigit diferents muntatges teatrals de Comediants com Sol Solet, Alè, La Nit, Tempus... Les 1001 nits i El gran secret/El petit secret. Ha realitzat altres muntatges com l’obra Uhhh! al TNC o Las maravillas de Cervantes pel Teatro Clásico Nacional. Darrerament ha dirigit òperes com La Flauta Màgica, La Petita Flauta Màgica, Orfeo de Euridice, La Cenerentola, l’espectacle D’Òpera i la sarsuela La Verbena de la Paloma.

  Pilar Herrero
Pere Francesch

Escenògraf i director d’escena. Ha treballat per directors internacionals i de casa. Mèrida, Vigo, El Grec, Palau Sant Jordi, La Maestranza i Sabadell junt amb el Casino de Montecarlo, el Châtelet i L’Odèon de París són teatres on han perpetrat els seus muntatges. Amb Comediants espais com l’Escorial se li fan petits. També amb ells va omplir l’estació de Can Franc de danses de la mort, de tambors i monstres de Goya per donar l’entrada al 2000. Els musicals Chicago, 7 novias para siete hermanos, Vuelven las Corsariaso Tropicana completen el seu bagatge de Circo, teatro y variedades. És l’escenògraf de La Passió d’Olesa. La seva darrera feina és la direcció artística d’una coproducció hispano-anglesa sobre la vida de Lorca.

Acte de presentació