‘Descobrint la història d’Olesa’ es presentarà el 16 de desembre

Aquest Nadal arriba a Edicions Paper d’Estrassa Descobrint la història d’Olesa, un llibre on a través de la combinació de diverses il·lustracions i textos, es fa un recorregut històric pels espais més emblemàtics del poble i la seva evolució fins a l’actualitat; amb l’objectiu de donar a conèixer culturalment i històricament el municipi i valorar el talent local.

Els il·lustradors que han donat vida a aquests espais són: Montse Cascante, Ricardo Peregrina, Biel Moreno i Jenifer Ambròs. Els textos són de Montse Font i la idea original i la direcció del projecte és de Quim Moreno.

Edicions Paper d’Estrassa presentarà Descobrint la història d’Olesa el dissabte 16 de desembre a les 12 h a l’Espai Paper d’Estrassa (c. dels arbres, 12). Laia Santís serà l’encarregada de presentar l’acte.