Edicions Paper d’Estrassa inaugura el nou Espai Paper d’Estrassa

Edicions Paper d’Estrassa inaugura el nou Espai Paper d’Estrassa amb l’exposició ‘Riu avall, estances i càmeres’, un dels darrers treballs de l’olesà Pere Grimau, que fa servir la càmera fotogràfica més senzilla: la càmera estenopeica. 

Aquest espai situat al nucli antic d’Olesa, al carrer dels Arbres, 12, neix amb la intenció de convertir-se en un espai cultural i de treball a la vil·la. Serà la nova seu de l’editorial Paper d’Estrassa i de DIC Disseny i Comunicació i es vol convertir també en un espai obert d’exposicions, xerrades i debat obert a tothom. 

La inauguració de l’exposició serà l’1 de juliol a les 19h. També hi haurà dues visites guiades de l’exposició, amb taquilla inversa, el dissabte 8 de juliol a les 12:30h i el dijous 13 de juliol a les 20:15h. Podeu reservar la vostra plaça per a la visita guiada fent clic aquí.