Edicions Paper d’Estrassa presenta el pròxim 22 d’abril dos nous llibres que formen part de Llegendes del Montserratí, una nova col·lecció

Llegendes del Montserratí d’Edicions Paper d’Estrassa, és una nova col·lecció de contes on de manera actualitzada es fa un recull de diverses llegendes i personatges populars coneguts a la zona del Montserratí. Aquest 22 d’abril a les dotze del matí a la Biblioteca de Santa Oliva, es durà a terme la presentació dels dos primers contes de la col·lecció: El gegant Peladits i el Joanet de cal Puigjaner i La Serp Estricadora s’amaga al pati de casa.

Sobre El gegant Peladits i el Joanet de cal Puigjaner

El gegant Peladits i el Joanet de cal Puigjaner, és el primer conte il·lustrat de la col·lecció Llegendes del Montserratí. Escrit per Natàlia Oriol i il·lustrat per Ot Boltà, aquest relat és una versió actualitzada de la història del Peladits, recollida per Joan Amades al llibre Llegendes i Tradicions de Montserrat.

En Joanet que viu a cal Puigjaner, ha crescut escoltant les històries que la seva àvia li explica sobre el Peladits, un gegant que té atemorits a tots els nens i nenes de la contrada de Montserrat. En Joanet, però, mai s’hauria imaginat que un dia es trobarien cara a cara.

Sobre La Serp Estricadora s’amaga al pati de casa

La Serp Estricadora s’amaga al pati de casa és un conte escrit per Joan Francesc Cánovas i il·lustrat per Rubén Del Rincón. Està basat en la llegenda de la Serp Estricadora que explica Gusman Vendranes al llibre Sense mi ja us ho fareu.

El conte relata com després d’anar a viure als Estricadors d’Olesa de Montserrat, la Martina es troba una serp molt peculiar al pati de casa, tan peculiar, que fins i tot, comença a parlar.

Es pot comprar en línia a https://paperdestrassa.cat/els-nostres-llibres/