Aquest Sant Jordi d’estiu, signatura del llibre “Descobrint Olesa” i noves làmines de les il·lustracions

Aquest 23 de juliol, Edicions Paper d’Estrassa serà present a la celebració del Dia del Llibre i la Rosa a Olesa, una data assenyalada que s’havia de celebrar el passat 23 d’abril però que el sector va decidir anul·lar per la covid-19 per reconvertir-la en un Sant Jordi d’estiu. Així doncs, aquest dijous 23 de juliol, els autors del llibre “Descobrint Olesa” seran a la parada que la Llibreria Núria tindrà al Parc Municipal d’Olesa. Entre les 19h i les 21h, Rubén del Rincón, Ricardo Peregrina, Montse Cascante, Biel Moreno, Martí Alcon, Joan Cascante, Maria Grimau, Núria Fandos, Marc Amat i Quim Moreno signaran exemplars del llibre i conversaran amb els lectors.

Durant l’acte de signatura de llibres i de trobada amb els lectors, Edicions Paper d’Estrassa també posarà a la venda les làmines exclusives (de 30 x 40 cm) de les vuit il·lustracions incloses al llibre “Descobrint Olesa”: la Festa Major; Santa Oliva; els Miquelets; La Passió d’Olesa; el Carnestoltes; Sant Jordi; Nadal i Els Misteris. Alhora, coincidint amb la celebració del Sant Jordi d’estiu, l’editorial olesana activarà la seva nova pàgina web,. El portal (www.paperdestrassa.cat), inclourà les darreres informacions i notícies sobre les publicacions editades per Edicions Paper d’Estrassa; el catàleg amb tots els llibres de l’editorial.

Cal recordar que, malgrat que el passat mes d’abril la pandèmia va fer impossible la celebració de l’acte de presentació del llibre “Descobrint Olesa”, l’obra s’ha convertit ininterrompudament en el llibre més venut al municipi entre abril i juny. De fet, fins aquesta data, “Descobrint Olesa”, que acosta les tradicions, les entitats i els indrets més emblemàtics del municipi al públic familiar, ja havia venut més de 400 exemplars només en els tres punts de venda d’Olesa: la Llibreria Papereria Núria —que també el ven a través de la seva botiga en línia—, el Quiosc de la plaça de Catalunya i la Llibreria Literator.