Els lectors i autors del llibre “Descobrint Olesa” celebren junts el Sant Jordi d’estiu

Aquest passat 23 de juliol, Edicions Paper d’Estrassa va ser present a la celebració del Dia del Llibre i la Rosa a Olesa, una data assenyalada que s’havia de celebrar el passat 23 d’abril però que el sector va decidir anul·lar per la covid-19 per reconvertir-la en un Sant Jordi d’estiu. Els autors del llibre “Descobrint Olesa” van ser a la parada que la Llibreria Núria va ubicar al Parc Municipal d’Olesa. Durant prop de tres hores, Rubén del Rincón, Ricardo Peregrina, Montse Cascante, Biel Moreno, Martí Alcon, Joan Cascante, Maria Grimau, Núria Fandos, Marc Amat i Quim Moreno van signar exemplars del llibre i van poder conversar amb els lectors.

Concretament, es tractava de la primera trobada entre lectors i autors, una cita molt esperada donat al caràcter coral del llibre, que busca fer un particular homenatge al teixit cultural i associatiu d’Olesa. Durant l’acte de signatura de llibres i de trobada amb els lectors, Edicions Paper d’Estrassa també es van posar a la venda les làmines d’edició limitada (de 30 x 40 cm) de les vuit il·lustracions incloses al llibre “Descobrint Olesa”: la Festa Major; Santa Oliva; els Miquelets; La Passió d’Olesa; el Carnestoltes; Sant Jordi; Nadal i Els Misteris. Les làmines encara es poden comprar fins el 8 d’agost a la Papereria Llibreria Núria.