‘Escoltant el silenci’ de Sadurní Paltor Durant, es presentarà el 14 d’abril

Edicions Paper d’Estrassa presenta el llibre Escoltant el Silenci de Sadurní Paltor Duran que ha editat conjuntament amb la Comunitat Minera Olesana, el divendres 14 d’abril a les set de la tarda a la seu social de la Comunitat Minera Olesana (c. dels Arbres, 42. Olesa).  Escoltant el Silenci és un recull de 101 poemes inèdits que l’autor ha escrit al llarg de la seva vida.

Sobre Sadurní Paltor Duran

Sadurní Paltor Duran va néixer el 9 d’octubre de l’any 1936 a Olesa de Montserrat, i es va casar a Terrassa l’any 1964 amb Griselda Comes Griñó. Ha tingut cinc fills: Manel, Karina, Griselda, Pere Joan i Jaume; i, actualment, té cinc nets: Pau, Nil, Paula, Uma i Ïu. Sadurní ha dedicat tota la seva vida a la pagesia i gràcies a la iniciativa de la seva família, va decidir publicar els poemes escrits durant tota una vida.

El poemari ha estat editat per Edicions Paper d’Estrassa i compta amb el patrocini de la Comunitat Minera Olesana.

Es pot comprar en línia a https://paperdestrassa.cat/els-nostres-llibres/